Free Aqua Zoo » Gratis vissen spelletjes ✔

Free Aqua Zoo – Plezier met vissen spelletjes

Browserspellen - Upjers.com

Andere gratis browserspelletjes van Upjers

Uitdagende vissen spelletjes zijn slechts een deel van het uitgebreide browsergame aanbod van Upjers. Zo biedt de producer en Publisher uit Bamberg een veelvoud aan gratis spellen aan die sinds enkele jaren miljoenen mensen over de hele wereld fascineren. De genres variëren van fantasy rollenspellen tot aan een boerderij simulatie.


Free Aqua Zoo

Wat zijn vissen spelletjes?

Hengelspellen zoals Free Aqua Zoo bieden afwisselende mogelijkheden in een kleurrijke onderwater wereld vol met grappige vissen.

Hoe ziet een vis spel eruit?

De volgende screenshots geven je een beeld van de diverse mogelijkheden van online vissenspelletjes zoals Free Aqua Zoo.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Vis

De mogelijkheden van Free Aqua Zoo

In Free Aqua Zoo kun je veelzijdige hengelspel mogelijkheden gebruiken. Zo heb je onder andere de mogelijkheid je opgeviste vissen op de vismarkt te verkopen, om Aqua Dollar te verdienen. Het is natuurlijk ook mogelijk om hier vissen te kopen. De statistieken geven je een indruk van hoe je medespelers het doen en in de winkel kun je de belangrijkste uitrustingsvoorwerpen kopen die je voor vis spelletjes online nodig hebt.

Waarom draait het in Free Aqua Zoo?

Free Aqua Zoo behoort bij het genre online vissen spelletjes. Bij de gratis browsergame van de Bambergse spel ontwikkelaar Upjers beheer je een eigen aquarium. Je verzorgt, vangt, voert, knuffelt en duwt je vissen, die je vooraf in een van de verschillende vijvers hebt gevangen. Daarnaast kun je jouw aquarium met verschillende decoratie voorwerpen versieren en opleuken. De kleine kleurrijke aquarium bewoners houden van een aangename atmosfeer. Hoe tevredener je vissen zijn des te meer punten ontvang je. Daarnaast biedt het hengelspel nog vele andere mogelijkheden zoals het kweken van schattige babyvissen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Wat maakt vissen spelletjes bijzonder?

Hengelspellen bieden een veelzijdige mix tussen verschillende spel elementen. De virtuele hangeltocht naar meren in de omgeving zorgen voor een spannend avontuur. Het verzorgen van je vissen geeft je dagelijks veel voldoening. Met behulp van quests kun je sneller punten verzamelen om naar een volgend level te gaan. Door contacten met je medespelers kun je samen vissen in de vissenkwekerij kweken. Daarnaast liggen er bij elk nieuw level

nieuwe onderwaterwereld bewoners op je te wachten. Elk level weer een nieuwe verrassing. Deze verscheidenheid van verschillende elementen maken het hengelspel bijzonder. Er is voor iedereen, jong en oud, plezier weggelegd door Free Aqua Zoo te spelen.