Het vis spel als browser game » Free Aqua Zoo - Upjers.com

Free Aqua Zoo – Het vis spel als browser game

Browserspellen - Upjers.com

Gratis browserspelletjes van Upjers

Net als alle andere browserspellen van Upjers laat ook Free Aqua Zoo zich als online vis spel helemaal gratis spelen. Op deze manier is het aqua spel voor iedereen toegankelijk. Met grappige vissen in diverse kleuren, een buitengewoon thema en talrijke mogelijkheden en functies maken Free Aqua Zoo tot een fantastische browsergame.


Free Aqua Zoo

Wat is een vis spel?

Zoals de naam al zegt draait het in een vis spel om vissen. Bij Free Aqua Zoo draait het om kleurrijke en uiterst zeldzame vissen.

Gratis onderwater spel

Een vis spel biedt de mogelijkheid om te ontsnappen uit de hectiek van het dagelijkse leven en in een fascinerende onderwaterwereld te duiken.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Vis

Welke mogelijkheden zijn er in het vis spel?

Free Aqua Zoo biedt je als browsergame en als vis spel een enorme veelvoud aan functies. Van het vissen in diverse vijvers tot aan het bezoeken van meerdere dorpen. Met een beetje behendigheid en ervaring vang je de leukste vissen in de meren van Free Aqua Zoo. Deze kun je in je aquarium plaatsen of op de vismarkt verkopen. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden zoals een winkel met hengelbenodigdheden en decoraties.

Het verhaal achter Free Aqua Zoo

De sterren van het gratis vis spel Free Aqua Zoo zijn natuurlijk de schattige vriendjes die in je aquarium rond zwemmen, de vissen. In de verschillende meren kun je vele exotische exemplaren zoals bijvoorbeeld de Chilli Willy, de mooioog of de steenbreker opvissen. Een opgeviste vis kun je in je aquarium verzorgen of op de vismarkt verkopen. Als je ze in je aquarium verzorgt dan hebben ze aandacht en een mooi versierd aquarium nodig. Zo zijn er achtergronden, verschillende planten en nog veel meer. Hoe beter je voor je schatjes zorgt des te meer punten ontvang je waardoor je sneller een level omhoog gaat. Er zijn 27 levels in Free Aqua Zoo waarbij Zanderzar het hoogste level is.

Screenshot 4
Screenshot 5

Wat heb ik nodig om een vis spel te kunnen spelen?

Om vis spellen in je browser te kunnen spelen heb je alleen een computer met internetverbinding en een werkend e-mailadres nodig. Installaties of downloads zijn bij een browserspel zoals Free Aqua Zoo niet nodig. Browsergames zijn op elke computer met een internet browser te spelen. Dus overal waar je op het internet kan, kun je ook Free Aqua Zoo spelen. Nadat je jezelf gratis met een e-mailadres hebt kunnen registreren en een spelersnaam en

wachtwoord hebt gekozen kun je direct van start gaan. Een unieke beleving onderwater ligt op je te wachten! Verzorg je vissen, versier je aquarium en handel met andere spelers.

Forum - Free Aqua Zoo