Free Aqua Zoo » Aquarium spelletjes zonder download

Free Aqua Zoo – Fascinerende aquarium spelletjes

Browserspellen - Upjers.com

Gratis browserspellen van Upjers

Een veel gestelde vraag: Hoeveel kost het als ik aquarium spelletjes zoals Free Aqua Zoo wil spelen? Helemaal niks! Free Aqua Zoo kan helemaal gratis gespeeld worden. Op die manier kan iedereen meespelen. Het is natuurlijk wel mogelijk een Premium account aan te schaffen en op deze manier extra mogelijkheden te gebruiken.


Free Aqua Zoo

Wat zijn aquarium spelletjes?

Aquarium spelletjes zoals Free Aqua Zoo simuleren een kleurrijke onderwaterwereld en bieden een goede variatie tussen een vis simulatie en een strategie spel.

Zonder installatie, zonder download

De grappige kleurrijke vissen in het spel, de veelzijdigheid aan diverse mogelijkheden en door de mooie vormgeving is het aquarium spel geschikt voor iedereen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Vis

Mogelijkheden

Wat wil je vandaag gaan doen? Een paar nieuwe vissen voor in je aquarium opvissen in een van de nabij gelegen vijvers? Je visvangst aanbieden op de vismarkt? Of liever een paar schattige babyvissen kweken? Free Aqua Zoo, een browserspel in het genre aquarium spelletjes biedt vele mogelijkheden voor een unieke beleving. Je beslist helemaal zelf hoe je het aquarium spel speelt en wat je als volgende gaat doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor wie zijn aquarium spelletjes geschikt?

Spelen is iets wat vele mensen op de hele wereld bezig houdt en fascineert. Het maakt niet uit of je man, vrouw, jong of oud bent. Iedereen houdt van spelletjes. Daarom is de doelgroep van aquarium spelletjes zo enorm breed. Van kinderen tot aan senioren iedereen hoort erbij en kan meespelen. Onderling contact tussen de spelers kan leiden tot (virtuele) vriendschappen tussen spelers, een mogelijkheid die zeker in aquarium spelletjes zoals Free Aqua Zoo benut kan worden. Je vrienden kunnen je helpen met kweken, het verzamelen van stenen en vissen en nog veel meer. Daarnaast kun je een eigen aquarium opbouwen, het langzaam aan uitbouwen en de vissen volwassen zien worden.

Screenshot 4
Screenshot 5

Free Aqua Zoo – en zo werkt het

Om aquarium spelletjes zoals Free Aqua Zoo te kunnen spelen heb je maar erg weinig nodig. Alles wat je nodig hebt is een werkend e-mailadres. Hiermee kun je gratis een account voor Free Aqua Zoo aanmaken. Nadat je een spelersnaam en een wachtwoord hebt bedacht kun je direct van start gaan. In de tutorial krijg je dan direct uitleg over de beginselen van het aquarium spel Free Aqua Zoo. Je leert hoe je vissen vangt, en je lievelingen eten

geeft, knuffelt en een duwtje geeft. Maar ook hoe je het aquarium decoreert en met de spons het aquarium schoonhoud. Op deze manier leer je in een handomdraai alle belangrijke aspecten van het spel en kun je direct zelf aan de slag.

Forum - Free Aqua Zoo