Free Aqua Zoo: Het aquarium spel in je browser

Free Aqua Zoo – Het aquarium spel in je browser

Browserspellen - Upjers.com

Gratis browserspellen van Upjers

Het uitdagende aquarium spel Free Aqua Zoo kun je net als alle andere browserspellen van de Bamberger Publisher en ontwikkelaar Upjers helemaal gratis spelen. Daarnaast heb je bij het aquarium spel de mogelijkheid om voor Coins een Premium account met extra voordelen te nemen. Extra informatie hierover vind je op het forum of in het spel.


Free Aqua Zoo

Naar het aquarium!

Een dagje weg van alle drukte, wie wil dat nou niet? Het aquarium spel Free Aqua zoo biedt je puur speel plezier. Ontdek het leuke aquarium spel.

Het aquarium spel in je browser?

Free Aqua Zoo is een bont gekleurde browsergame in een onderwaterparadijs met vele mogelijkheden, originele ideeën en vissen in vele unieke kleuren variaties.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Vis

Welke functies zijn er?

Als browserspel biedt Free Aqua Zoo een breed scala aan diverse mogelijkheden en functies. Hoe je deze functies gebruikt en inzet bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk zijn er de basisfuncties zoals het verzorgen van je vissen. Maar er is ook een hengelvereniging, onderzoeksstation, circusschool, vismarkt en veel meer om op te noemen. Het aquarium spel is dus veel meer dan alleen het vangen en verzorgen van je vissen. Probeer het eens!

Wat brengt Free Aqua Zoo?

In het verleden schreef de beroemde Duitse filosoof-dichter Friedrich Schiller: ‘De mens speelt alleen, waar hij in de volle betekenis van het woord mens is, en hij is alleen daar volledig mens, waar hij speelt’. Een citaat dat ook zeker op Free Aqua Zoo van toepassing is. Bij online spelletjes kunnen de gebruikers in een fantastische wereld duiken en hun eigen geschiedenis schrijven. Free Aqua Zoo biedt hierbij een bijzonder kleurrijke en inspirerend thema. Hier kan iedereen zich tot een virtuele vissenfluisteraar ontwikkelen en in contact treden met andere spelers. Juist de interactie tussen spelers maakt een browsergame bijzonder.

Screenshot 4
Screenshot 5

Hoe speel je het aquarium spel?

Het Aqua Zoo browserspel is helemaal met je muis te besturen en via je browser te spelen. Omdat het om een browsergame gaat kun je het spel direct via je eigen browser (bijvoorbeeld Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer) spelen en heb je naast een muis nog een computer met internetverbinding en een werkend e-mailadres nodig. Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je jezelf gratis onder www.freeaquazoo.nl registreren en

direct meespelen. Downloads en installaties zijn niet nodig. Alle acties worden met je muis uitgevoerd van het voeren van de vissen tot aan het vissen in de meren.

Forum - Free Aqua Zoo