Free Aqua Zoo » Een Aqua spel voor iedereen

Free Aqua Zoo – Vis plezier bij het aqua spel

Browserspellen - Upjers.com

Gratis browsergames van Upjers

Met meer als 50 miljoen spelers en een groeiend aanbod van meer dan 30 online spelletjes behoort de Bamberger onderneming Upjers bij de Europese top als het gaat om browsergame ontwikkelaars. Als Publisher en ontwikkelaar biedt Upjers zijn spellen gratis aan. Daarnaast kunnen spelers voor Coins ook een Premium account nemen.


Free Aqua Zoo

Een Aqua spel voor iedereen!

Lieve en grappige vissen, een goed thema en spannende mogelijkheden. De aqua game van Upjers, Free Aqua Zoo, laat zich zo het beste omschrijven.

Het buitengewone spel!

Het bijzondere aan het gratis aqua spel Free Aqua Zoo zijn de leuke thema’s, schattige vissen en een enorme diversiteit aan functies.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Vis

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden in Free Aqua Zoo zijn zeer divers. Naast bepaalde basisfuncties zoals het verzorgen van je vissen en het schoonmaken van je aquarium kun je de vissen bijvoorbeeld op de vismarkt verhandelen, vissen kweken in de vissenkwekerij en alleen of samen met andere spelers schattige baby vissen kweken. In de circusschool kun je jouw vissen trucjes leren. De winkel voorziet in al je voer, aas en hengelbehoeften.

Waarom draait het bij Free Aqua Zoo?

Hier worden zelfs zeepaardjes gehouden: In het uitdagende aqua spel Free Aqua Zoo ontwikkel je jezelf van een eenvoudige wormzoeker tot een ware vissenfluisteraar. Met je hengel vang je in een van de vijvers in de omgeving prachtig gekleurde vissen die je in je aquarium groot brengt. Door ze te voeren, knuffelen en af en toe een duwtje te geven verdien je jouw sporen als virtuele vis expert. Decoreer het aquarium in een passende stijl en houdt het vrij van de vervelende algen. Op deze manier voelen je vissen in Free Aqua Zoo zich prettiger. In elk level liggen nieuwe mogelijkheden en vissen op de loer. En vergeet ook niet om bij een hengelvereniging te gaan om samen talloze quests op te lossen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Waarom is Free Aqua Zoo zo geliefd?

Het succes van Free Aqua Zoo bestaat voor een groot deel uit de enorme diversiteit. Zo bevat het spel naast het vissen in de vijvers in de omgeving vele andere mogelijkheden. Elke level stijging brengt nieuwe mogelijkheden en vissen met zich mee. Free Aqua Zoo bestaat uit elementen van een economische simulatie met een vismarkt, en het verkopen aan de klanten maar er zijn ook diverse social game aspecten terug te vinden. Met een vriend op

hengeltocht gaan of in een steenmijn werken om stenen te hakken. Daarnaast is het kweken gebaseerd op samenwerken. Beide spelers voegen een vis in de kweekvijver en verzorgen hun vis elke dag. Na afloop van het kweekproces zit er voor beide een baby vis in de kweekvijver.

Forum - Free Aqua Zoo